Jommeke wordt 60 !

categorie: 

Dit jaar is Jommeke 60 geworden. Het eerste verhaal van Jommeke De jacht op een voetbal verscheen in 1955. Jommeke en zijn stripvrienden zijn sindsdien almaar populairder geworden. Hoe kan het ook anders. Alle papa's en mama's, opa's en oma's konden als kind reeds de verhalen van Jommeke lezen.
Om dit feestjaar te vieren verschijnen er nieuwe albums zoals De Babbelpil in een feestelijke Bling Bling editie.
In De Babbelpil treden alle bekende personages op. Ze zoeken een passend geschenk voor de jarige Elodie. In een Jommekes-album hoort er altijd een grappige uitvinding van prof. Gobelijn. Hier zorgt hij er voor dat de mensen van Zonnedorp met de dieren kunnen praten. Of dat goed afloopt? En met Anatool in de buurt wordt het ook altijd spannend. Maar Jommeke weet altijd raad !

jommekebabbelpil_1.jpgjommekebabbelpil_0.jpg