Word écht en eerlijk rijk!

categorie: 

Waarden zijn aandelen die niet in waarde dalen. Ze zijn onze grootste rijkdom. Daarmee kun je écht en eerlijk rijk worden.

Elk jaar zet Bond zonder Naam in een campagne één waarde in de kijker. Dit jaar koos Vlaanderen massaal voor de waarde eerlijkheid. Dit vertaalde Bond zonder Naam succesvol in de campagne ‘Word echt rijk’.

Op de website www.wordechtrijk.be kun je je eigen eerlijke t-shirt ontwerpen. Met die ‘HonesTee’ nodigt Bond zonder Naam jullie uit tot een eerlijke uitspraak die je normaal niet luidop zou zeggen, maar waarin anderen zich vast en zeker herkennen. Als ze eerlijk zijn, tenminste!

Net als in de campagnes en de visie van Bond zonder Naam staan bij Lees-Wijzer inspirerende waarden centraal. Op de website www.wordechtrijk.be ontdek je de ‘bel 10’: een waardetop-10 die steevast terugkomt in de thema’s waarrond Lees-Wijzer boeken bespreekt.

Een ontdekkingstocht in onze digitale bibliotheek neemt je dus zeker en vast mee naar rijke, eerlijke en waarde(n)volle verhalen over waarheid en leugen, vertrouwen en eerlijkheid!
Wij zetten er hieronder alvast enkele voor jullie op een rijtje...

De campagne ‘Word echt rijk’ wordt mee gesteund door een 20-tal partners uit verschillende sectoren van de samenleving waaronder SPES-forum vzw, die het project Lees-Wijzer ontwikkelde en mogelijk maakt.

Op de website van Bond zonder Naam kunnen jongeren ook een eerlijkheidstest doen:
www.bzn.be/NL/Poll-21.php
www.bzn.be/NL/Poll-20.php
Door te antwoorden op de stellingen komen ze te weten hoe eerlijk ze zelf zijn.
Als volwassene kun je de test natuurlijk ook doen! Wel eerlijk antwoorden...